21.4.2012

kaikennäköst säätöö

ANNU, PINJA & ALISA: Ensimmäinen yhteispostaus meilt, täält pesee. Eilinen ilta oltii muodin yös, hyvän seuran kaa tietenki ja oli hauskaa! Tänää päiväl lähtii sitte riparitapaamisee, jonka ois pitäny kestää 3 tuntii, mut eipä kestänykkää, onneks. Sieltä suunnattii mäkkärii läskeilee ja loppuilta kierreltii ympäri ämpäri, sekä naurettii ku raivohullut. :-D

6 kommenttia:

 1. Voi helvetin perse nyt oikeest. Nää kaikki postaukset on ihan samanlaisii, ja aina siitä mitä ootte tehny. JOTAIN UUTTA?!?!?! + enemmän tekstiä......... ei oo kivaa luettavaa tommone et pari lausetta täst päiväst yms. Olen puhunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jotain uutta? no hyvä ihminen ole hyvä ja kerro niit posstausehdotuksii sitte. ja jos ei oo kivaa luettavaa ja paska blogi nii saanko kysyy et miks sit luet? :D

   Poista
 2. yleensä blogii kirjotetaa siitä mitä on tehny :DD ja ei oo pakko lukee jos ei tykkää.. ite tykkään tosi paljon! erityisesti kuvista :) Eikä tekstii tarvi aina olla paljon jos on hyvii kuvii, yks kuvahan kertoo enemmän ku tuhat sanaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. noni me kompataa tätä kommenttii :) ja kiitoksia paljon!

   Poista
 3. MITE SAATTE NOI KUVAT TOLLAI KIVAST ET KU SIIHE KOHALLE MEENEEEEE NI TULEEE TOLLEE ''VALOSAMMAKS'' et varmaa ymmärtämny?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ymmärsin :D http://jonnalovesyou.blogspot.com/2011/08/html-koodijuttuja.html katoppa tosta alempi koodi :)

   Poista

Kiitos kommentist! :-)